EBC Urban CHOPPER

De Urban Chopper is misschien wel de meest opvallende uit onze collectie. Zijn brede banden zorgen ervoor dat deze fatbike lekker stabiel op de weg ligt, ook wanneer je avontuurlijk bent ingesteld en het liefst off road fietst. Maar let op! Ga je voor de Urban Chopper van EBC, dan ga je voor een nieuwe verslaving. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben…

Deze robuuste chopper is voorzien van een 250 Watt Bafang motor, geplaatst in het achterwiel. Het bijgeleverde display vertelt je alle noodzakelijke informatie: hoe snel je gaat en welke afstanden je aflegt. Verder kan je via het display aangeven welke van de vijf trapondersteuningen je wil en hem aansluiten op je smartphone. Via de geïntegreerde USB aansluiting kan je namelijk in een handomdraai opladen en/of navigeren. Met de Urban Mini FAT rijd je dus nooit meer verkeerd!

Dankzij de twee krachtige hydraulische schijfremmen staat je e-bike in no time stil. Ook heeft onze e-chopper een robuuste koplamp, die wel moet opvallen.

De Urban Chopper is verder verkrijgbaar in het zwart met witte velgen. De accukap is ook aan te passen naar smaak in de kleuren: rood, bruinleer, grijs en zwart.

Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak en kom vrijblijvend langs in onze showroom voor een proefrit.